0229-757080

Workshop Plat Amsterdams in Edam!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

Workshop Plat Amsterdams in Edam!
 • Workshops Edam

Omschrijving

Andre Hazes, Johhny Jordaan en Ciske de Rat! Een paar voorbeelden van onze cursisten die met goed gevolg de workshop Plat Amsterdams in Edam hebben doorlopen. Treedt samen met uw gezelschap in de voetsporen van deze bekende personen tijdens een hilarische Workshop Amsterdams praten! 

Ontvangst

In een café in het centrum van Edam worden u en uw gasten verwelkomt met een drankje. Hierna kenne de strotjes open waarbij onze Amsterdamse expert u de fijne kneepjes van echt Amsterdams praten leert.

Workshop Plat Amsterdams in Edam!

Ook al heeft u een Limburgs, Brabants of Fries accent, er is geen ontkomen meer aan. Uw woordenschat gaat worden verreikt met kennen, kunnen en kannen, moeten en motten, zullen en sulluh. Onder begeleiding van onze eigen Tante Sjaan uit de Jordaan komt u helemaal in de Amsterdamse sferen. Een volks wijfie met een hart van goud, die zeker niet op haar mondje gevallen is. Je ‘mot’ natuurlijk wel bij de les blijfe en je porum effe dichthouwe as ik wat sjeg. Onze Tante Sjaan vertelt u van alles over Amsterdam, en natuurlijk over één van de bekendste Amsterdamse buurten; De Jordaan. Maar naast spraak is er ook ruimte voor zangles waarbij een aantal goeie klassiekers voorbij komen! Onder het genot van een lekker ‘pikketanissie’ kunt u alles wat u deze middag leert bij elkaar oefenen. En geloof ons, dat valt echt niet mee! Lachen om elkaar mag! Zing met elkaar een prachtige smartlap en speel een rol in een korte volkstoneel-scène, à la ‘Schaap met de vijf poten’. Maar onthoud, alles in de taal van ‘ons Mokum’.

Uiteraard is het mogelijk deze workshop plat Amsterdams in Edam uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of smaakvol diner. Voor meer informatie over deze hilarische workshop neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   1.30 uur

   Prijs

   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)

   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Amsterdamse Sjaan (Actrice)
   Workshop Plat Amsterdams!
   Gebruik tijdens workshop van diverse materialen
   Prijsje voor de winnaar!