activiteiten Edam in de spotlight!

De Winter Pubquiz Edam!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Edam Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Edam!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Edam op te lossen!

Solextour Edam!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Edam? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Edam!


categorieën uitjes Edam!

Sportieve activiteiten edam

(0)

Spelprogramma's edam

(0)

Quizzen in edam

(0)

Teambuilding edam

(0)

Workshops edam

(0)

Vrijgezellenuitjes edam

(0)

Interactieve Uitjes edam

(0)

Rondleidingen edam

(0)

Individuele uitjes edam

(0)

Uitjes Edam

Unieke uitjes Edam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Edam voor een unieke belevenis in deze mooie stad. De stad Edam is gelegen boven Volendam en Amsterdam, en telt maar liefst ruim 37.000 inwoners. Als je Edam zegt, zeg je Kaas! Zeer bekend van de Edammer kazen die hier vandaan komen. Maar naast kaas heeft Edam meer te bieden. De stadskern heeft leuke winkeltjes inclusief winkelstraat, mooie bezienswaardigheden in de vorm van onder andere de historische gebouwen die hier met name rond de 17de eeuw zijn gebouwd, en natuurlijk een gezellige kern vol horeca. Want ook voor goed eten en drinken kunt u zeker in Edam terecht. Dus geniet van de stad tijdens uw bezoek en beleef kaasstad Edam samen met uw groep!

Geniet van unieke en originele uitjes Edam met uw gezelschap!

Originele uitjes Edam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes, familie feesten of vriendenuitjes in Edam graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden op het gebied van dagprogramma’s, avondarrangementen of andere activiteiten. Wij laten u daarom tijdens uw uitjes Edam graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Edam tot aan unieke dinerspellen bij een gezellige horecalocatie. Wij maken uw uitjes Edam op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over alle mogelijke uitjes Edam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Edam!

Travel around the World Edam!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

1001 Nacht Themafeest Edam!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Het Foute Campingfeest Edam!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Edam in de campingkantine!

Apres Ski Party Edam!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!